طرز تهیه شیرینی برنجی برای پذیرایی عید

طرز تهیه شیرینی برنجی برای پذیرایی عید

طرز تهیه شیرینی برنجی برای پذیرایی عید
با این مقدار خمیر تقریبا 100 عدد نان برنجی می شه درست کرد .
در ادامه مطلب
مواد لازم :
آرد برنج : 400 گرم 
آرد ذرت : 100 گرم 
روغن جامد : 250 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
پودر قند : 250 گرم 
پودر هل : 1 ق م 
مهر کوچک 
تخم خرفه جهت تزیین

طرز تهیه :
ابتدا روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا مثل تصویر پایین کاملا رنگ آن روشن بشه .


سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و هر کدام رو بمدت یک دقیقه هم بزنید .


در نهایت مخلوط آرد برنج و آرد ذرت و پودر هل رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .


خمیر باید کاملا لطیف باشه . نه خشک و نه چسبناک .

نکته :
درصورتیکه خمیر چسبناک بود به مقدار خیلی کم مجددا آرد برنج اضافه کنید . توجه داشته باشید که در این موارد نمی شه مقدار تعیین کرد چون جذب روغن آردها با هم فرق داره .

نکته :
درصورتیکه خمیر خشک بود بمقدار خیلی کم گلاب یا عرق هل اضافه کنید تا خمیر لطیف بشه .

سپس خمیر رو داخل کیسه قرار داده و بمدت 24 ساعت در یخچال استراحت بدین .


از خمیر گلوله هایی برداشته و در سینی با فاصله بچینید .


سپس مهر رو داخل آرد برنج زده و روی خمیر رو مهر بزنید ( همانند تصاویر پایین ).








می تونید از وسیله های استوانه ای شکل هم استفاده کرده و روی خمیرها رو نقش بندازید .

و درنهایت روی نانها کمی تخم خرفه بپاشید .


سینی رو داخل فری که از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار بدین .


با این مقدار خمیر تقریبا 100 عدد نان برنجی می شه درست کرد .

نوش جان ...

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد